אז אתם שואלים איך לקחת מותג דרופשיפינג והפכתי אותו למותג בשויי 80,000 ש”ח? במילה אחת, אסטרטגיה
שנעמיק? בואו נתחיל!
שלב 1: בחירת נישה
בחרנו להתמקד בנישת הבגדי חדר כושר, מכוון שהלקוח עצמו בא מהתחום של הכושר ומבין את הנישה ואת קהל הלקוחות.
שלב 2: היכרות עם הקהל יעד
ביצענו מחקר מעמיק על קהל היעד שקונה בגדי חדר כושר לנשים. מי הן הנשים שקונות בגדי כושר ? מה חשוב להן לפני קניה כזו? מה מפריע להן וממה הן חוששות ? מהם ה PAIN POINTS שלהן ומהן ה SELLING POINTS שלהן.
שלב 3: מציאת ספק
השלב החשוב ביותר. הספק שתבחרו יהיה האמא ואבא של המוצר, זה שתפנו אליו במקרה של בעיה, במקרה של החזרות, בתפעול שוטף של הזמנות ועוד. איזה כיף שאתם יודעים מה אתם מוכרים ולא סתם מבקשים מסוכן להעביר מוצר כלשהו מבלי לדעת מה האיכות שלו?
חיפשנו במספר פלטפורמות, סיננו את הספקים לפי הדרישות שלנו, ביקשנו שישלחו לנו דוגמאות מכל ספק רלוונטי, ואפילו נתנו את המוצרים לטסטים ובחינה לתקופת מבחן שכללה ממש אימונים וכביסות כדי לוודא את איכות המוצר.
שלב 4: בניה ועיצוב החנות
אחרי שיש לנו מוצר, ניגשנו לבניה ועיצוב של המקום שבו הקהל שלנו יבלה וירגיש את המותג, האתר!
שמנו דגש על חווית משתמש מותאמת לקהל יעד, כללנו בדף מוצר שאלות ותשובות נפוצות שעלולות לעלות לקונה הפונציאלית כדי למנוע ממנה לספק תירוצים למה לא לקנות ועוד.
בנוסף, הטמענו אוטומציית אימייל מרקטינג כדי לוודא שאנחנו ממקסמים כל כניסה של לקוחה פוטנציאלית לאתר.
שלב 5: הכנה לשיווק
מעבר לדבר הכי קל ללכת אליו שזה פרסום ממומן, שלחנו מוצרים ליוצרות תוכן כדי באמת לקבל תוכן איכותי לעבוד איתו, ולא תוכן ברמת ” אליאקספרס”. בנוסף, ביצענו שיתופי פעולה עם 3 משפיעניות שנבחרו בקפידה והתוכן שלהן באינסטגרם מדבר ” ספורט ושגרת אימונים בריאה” כדי להגיע לקהל יעד רלוונטי בצורה המדויקת ביותר
שלב 6 ואחרון: אתן לתוצאות לדבר